top of page

    OPISKELIJOIDEN SM 10 KM                  JUOKSUKISA HELSINGISSÄ

                         22.4.2018 

Ilmoitamme SM 10 km ilmoittautumishinnat, kun olemme saaneet vahvistuksen kisoista - We will notify SM 10 km registration fees, when we have received confirmation the race.

 

Osallistumismaksun käteisellä maksun  lisäksi maksuvälineenä kelpaa HSM* tapahtumiin mm. Smartum, Edenred ja Sporttipassi. Lue alta ohjeet ja täytä kaavake, mikäli käytät alla olevia maksuvälineitä:

 • Smartum saldo

 • Smartum virike- ja kulttuurisetelli

 • Sporttipassi

 • Edenred virikesetelli

 

HELSINKI SPRING MARATHON - OPISKELIJOIDEN SM - 10 KM JUOKSUKISAN osanottomaksu 2017*:

 •             –  jälki-ilmoittautuminen mahdollinen 

(Ennakkoilmoittautuminen kello 23.00 mennessä, ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu 18.4.2017 kello 23.00)
Jälki-ilmoittautuminen:  35 e  Jälki ilmoittautumisessa käyvät maksuvälineiksi myös Nets / Luottokunnan ja Smartum virike- ja liikuntasetelit. (Katso alempaa Info lomake Smarttum ja Enderend sekä liikunta että kulttuuriseteleillä maksamista varten Helsinki Spring Marathon juoksutapahtumaan.) 

 

Sarjat: kilpa- ja rentosarja eli yleinen sarja

 

Osallistumisoikeus:
OSM -kisat on tarkoitettu vain korkeakouluopiskelijoille (ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijat). Kisat eivät ole tarkoitettu avoimen korkeakoulun tai toisen asteen opiskelijoille. OSM-kisoihin voivat osallistua kaikki korkeakouluopiskelijat. Ensisijainen osallistumisoikeus on OLL:n
jäsenillä. OLL:oon kuulumattomien ylioppilaskuntien jäsenet sekä ammattikorkeakouluopiskelijat, jotka eivät ole oman opiskelijakuntansa jäseniä, ovat oikeutettuja osallistumaan OSM-kisoihin tietyin erityisehdoin. Osallistumisoikeus on myös jatko-opiskelijoilla ja välivuotta pitävillä opiskelijoilla (jotka pitävät välivuotta esim. armeijan takia).

Tapaturman sattuessa, ensihoidon hoitaa SPR ambulanssin ensihoitaja ja lääkäri, jotka ohjaavat tarvittaessa jatkohoitoon.
Jatkohoidon kustannukset: OLL:n jäsenjärjestöjen jäsenopiskelijat, jotka osallistuvat kilpailuihin, ovat OLL:n voimassa olevan sopimuksen mukaisen (kts. http://www.oll.fi/edut) järjestövakuutuksen piirissä. Vakuutus kattaa kisojen aikana tapahtuvat tapaturmat.

 

OLL:oon kuulumaton ylioppilaskunta tai korkeakoulu voi lunastaa opiskelijoilleen erillisen kisalisenssin, jolla he ovat oikeutettuja normaalihintaiseen osallistumismaksuun sekä OLL:n tapaturmavakuutukseen. Lisenssin hinta on sidottu yliopistojen osalta ylioppilaskunnan jäsenmäärään ja muiden korkeakoulujen osalta läsnä olevien opiskelijoiden määrään, ja se tulee uusia kalenterivuosittain. Lisenssin opiskelijakohtaisen hinnan määrittää vuosittain OLL:n hallitus. Osallistumismaksu on maksettava ao. kisojen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen kisoihin katsotaan tehdyksi vasta kun osallistumismaksu on suoritettu.

 

Osallistumismaksu sisältää:

 • Osallistumisoikeus HSM juoksutapahtumaan

 • Virkistäytymisasemat reitin varrella ja maalissa

 • Mitali määräajassa maaliin juosseille

 • Ajanotto

 • Tavaran säilytys 2 euron hintaan (Arvotavarasäilytys: katso Info / arvotavarasäilytys) 

 • Helsinki Spring Marathon – verkkolehden

Success! Message received.

Lähetetyt setelit pitävät olla allekirjoitettu ja otamme vastaan vuoden 2017 tai sitä kauemmin voimassa olevia Smarttumin ja Enderendin seteleitä vastaan. Ilmoita juoksijan nimi jonka osallistumismaksua virikeseteleillä maksu koskee. Täytettyäsi lomakkeen saat kuittauksen, joka sisältää ohjeet ja setelien lähetysosoitteen

lisätietoja:
helsinkispringmarathon@hotmail.com
puh. 044 564 8713

 

Info lomake Smartum ja Edenred sekä liikunta että kulttuuriseteleillä maksamista varten Helsinki Spring Marathon juoksutapahtumaan.  

Täytä lomake jos maksat muuten kuin normaalina tilisiirtona.

 

 

 

 

 

 

Tule mukaan opiskelijakavereittesi kanssa, hauskaan juoksukisaan, joka järjestetään kauniilla, tasaisella ja nopealla reitillä Helsingissä

Helsinki Spring Marathon tapahtuman pääyhteistyökumppanit – The main partners Helsinki Spring Marathon:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page