OSANOTON PERUMINEN JA SIIRTO

Osallistumisen peruminen ja siirto seuraavalle vuodelle

 

Jos juoksija ei pääse osallistumaan juoksuun, vaikka on ilmoittautunut, osallistumisen peruuntumisesta ei tarvitse erikseen ilmoittaa järjestäjille. Emme palauta osallistumismaksua.

 

Osanoton siirto 10 euroa.

 

Helsinki Spring Maraton HSM (maraton ja puolimaraton ja 10 km juoksu) ei palauta juoksijan osanottomaksua mistään syystä.

 

Mikäli osanotoon peruntuminen johtuu sairastumisesta tai vammasta, osanoton voi siirtää lääkärintodistuksella seuraavalle vuodelle, mutta sen voi tehdä vain yhden kerran. Lääkärintodistuksessa tulee olla maininta siitä, että osallistuja on estynyt osallistumaan juoksuun tapahtumapäivänä terveydellisistä syistä. Lääkärintodistus tulee toimittaa meille viimeistään 10.4.2020 kello 24:00. Kun ilmoittaudutaan seuraavan vuoden tapahtumaan lääkärintodistuksella siirretyn osallistumisen jälkeen, tulee osallistujan kuitenkin suorittaa 10 euron siirtomaksu järjestäjien antamien ohjeiden mukaan ilmoittautua 10.10.2020 mennessä.

 

Mikäli osanoton peruuntuminen johtuu muista syistä kuin terveydellisistä syistä, osallistumista ei voi siirtää seuraavalle vuodelle.