HSM2018Startti.jpg

Maraton, puolimaraton, 10 km ja 1km  lapset Helsingissä

Marathon, half marathon, 10 k and 1km children run Helsinki

       

 

Main sponsors

Ensimmäistä kertaa HSM tapahtumaan?

HSM maraton, 1/2maraton, 10km tai Lapsille 1km juoksu. Koe upea tapahtuma, juokse elämäsi juoksu Helsingin keväässä! Nauti ja koe juoksuelämys satojen osallistujien kanssa.

Kymppi, puolimaraton ja maraton tasaisella reitillä!

Tavoitteletko huikeaa aikaa tai jopa reittiennätystä? Vai haluatko haastaa itsesi ensimmäisellä maratonilla tai tulla mukaan juoksemaan hyvällä fiiliksellä maraton tai puolimaraton vai 10 km juoksun. Virallisesti mitatut reitit takaavat tilastokelpoiset  tulokset!

October 14, 2019

DEXAL

DEXAL-ENERGIAGEELI HUNAJA 30G Suositus

August 21, 2019

TOP SPORT

Top Sport on suomalainen urheilukauppaketju, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita liikuntaan ja vapaa-aikaan. Meiltä löydät urheilun huippumerkit naisille, miehille ja lapsille. Tavoitteemme on yksinkertainen: kannustaa suomalaisia liikuntaan ja urheilulliseen elämäntapaan. Urheilussa ei ole kyse vain äärimmäisistä huippusuorituksista, vaan tavallinen liikunnallinen arki riittää parantamaan jaksamista, kohentamaan terveyttä ja edistämään hyvinvointia. Top Sport tekee säännöllisestä liikkumisesta helppoa tarjoamalla vaatteita ja varusteita, jotka vastaavat vaatimuksiasi sekä toiminnallisuuksiltaan että tyyliltään ja antavat sinulle hyvän fiiliksen. Hae startti ulkoiluun, sisätreeniin ja vapaa-aikaan Top Sportista!

Top Sport on suomalainen urheilukauppaketju, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman urheilu- ja vapaa-ajantuotteita miehille, naisille ja lapsille.

September 19, 2019

Lehto Asunnot Oy

Lehto Asunnot Oy rakentaa tällä hetkellä myös Espoon Pellakseen http://asunnot.lehto.fi/fi/kohteet/as-oy-espoon-kuningas/

November 05, 2018

HSM

Voit ilmoittaa työ-, kaveri- tai muun yhteisön kerralla HSM tapahtumaan. Katso oheisesta linkistä lisäinfoa 

yritys ja yhteisöilmoittautumisesta​.

October 24, 2017

​HSM juniormaraton

HSM juniormaraton 1 km juoksukisa 22.4.2018 HSM - Helsinki Spring Marathon tapahtuman yhteydessä. Reitti on tasainen ja turvallinen, kisakeskus on Pukinmäen liikuntapuistossa.

October 01, 2017

HSM

HSM 2017 maratonilla uusi reittiennätys - Miehet: 1. Halonen Ole Antti - Kalamiehet Halonen - Kotka - 2:38:13. Katso oheisesta linkistä lisää tuloksia.

September 12, 2017

Copy Of -DEXAL

Energy Smoothie:
DEXAL ENERGY SMOOTHIE + BCAA on mansikkaa, vadelmaa, punaherukkaa, haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) sekä elektrolyytteja sisältävä juotava energiasmoothie. Tuote on oikea makuelämys runsaan marjapitoisuutensa ansiosta. Käytetään urheilusuorituksen aikana suorituskyvyn ylläpitoon. Voidaan nauttia myös ennen suoritusta tai energialisäksi välipalana.

August 22, 2017

DEXAL

Dexalin uudistuneissa urheilujuomatiivisteissä nyt entistä enemmän suoloja, mutta sama voittamaton maku! Yhdestä pullosta jopa 8 litraa urheilujuoma (kuvassa Medium Light Raspberry  urheilujuomatiiviste), katso linkistä lisää tuotteistamme!

Please reload

News

 Copyright © All Rights Reserved until 2025