top of page

ALUEKARTTA

Helsinki Spring Marathonin kisatoimisto sijatisee Pukinmäen urheilukentän huoltorakennuksessa. Samassa rakennuksessa ovat myös pukuhuoneet, suihkut ja arvotavaroiden säilytys. Jälki-ilmoittautuminen on urheilukentän puolella, Expo-alueen lähistöllä.
Karttaan on merkittyinä myös 10 kilometrin, puolimaratonin, maratonin ja HSM juniormaratonin lähtöpaikat. Maali on kaikilla matkoilla juoksuradan maaliviiva. 
Karttaan on merkittynä myös expo-alueen myyntitori (Expo) sekä Mocca-kahvilan (Café) sijaintipaikat. 
Lisäksi kartasta näkyvät pysäköintialueet. Pysäköintipaikkoja on kuitenkin rajallisesti, joten helpointa on tulla julkisilla liikennevälineillä. Pukimäen liikuntapuisto on hyvien juna- ja bussiyhteyksien päässä. Tarkemmat aikataulutiedot saa  osoitteesta www.reittiopas.fi/ Kirjoita määränpääksi Pukinmäen liikuntapuisto. 

Kuvassa kisa-alueella oleva HSM kisatoimisto.

HSM tapahtumaan on helppo saapua autolla (paljon parkkipaikkoja), junalla, linja-autolla ja kävellen. 

 

Lentokoneella: yhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

  • Lentoaseman asema, Laituri 1, P juna: Lentoaseman asema - Malmin asema (Lentoaseman asema, Laituri 1 - Malmin asema, matka aika 15 min) 

  • Lentoaseman asema, Laituri  1, P juna:  Lentoaseman asema - Pukinmäen asema (Lentoaseman asema, Laituri 1 - Pukinmäen asema, matka aika 17 min) 

 

Junalla: junalla Pasilan asemalta tai Helsingin asemalta Pukinmäen asemalle , valitse I juna ja nouse junasta Pukinmäen asemalla.

 

Kävelyreitit:

  • Malmin asemalta HSM-tapahtuma-alueelle.

  • Pukinmäen asemalta HSM-tapahtuma-alueelle.

bottom of page