top of page

     OPISKELIJOIDEN SM 10 KM                

      HELSINGISSÄ 24.4.2016 

Ilmoittaudu ensin ja maksa seuraavaksi osallistumismaksu: 

llmoittautumismaksut suoritetaan tilille: Danske Bank Oyj FI07 8000 1301 3466 24

(Danske Bankin BIC-tunnus on DABAFIHH)

 

Osallistumismaksun voit suorittaa normaalina tilisiirtona.

 

Osallistumismaksun maksuvälineen kelpaa HSM* tapahtumiin mm. Smartum, Edenred ja Sporttipassi. Lue alta ohjeet ja täytä kaavake, mikäli käytät alla olevia maksuvälineitä:

  • Smartum saldo

  • Smartum virike- ja kulttuurisetelli

  • Sporttipassi

  • Edenred virikesetelli

 

HELSINKI SPRING MARATHON - OPISKELIJOIDEN SM - 10 KM: osanottomaksu 2016*:

 

HELSINKI SPRING 10 KM JUOKSUN osanottomaksu 2016: 

  • – 31.3.2016: 28 EUR – juoksija-kortilla 26 EUR

  • 1.4. – 18.4.2016:   32 EUR – juoksija-kortilla 30 EUR (ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu 18.4.2016 kello 24.00)

Jälki-ilmoittautuminen kilpailupaikalla: 36 EUR ja juoksija-kortilla 34 EUR - Jälki-ilmoittautumisessa käyvät maksuvälineiksi myös Nets / Luottokunnan ja Smartum virike- ja liikuntasetelitja voit maksaa myös samartun saldolla. (Katso alempaa Info lomake Smarttum ja Enderend sekä liikunta että kulttuuriseteleillä maksamista varten Helsinki Spring Marathon juoksutapahtumaan.)

 

Sarjat: kilpa- ja rentosarja eli yleinen sarja

 

Osallistumisoikeus:
OSM -kisat on tarkoitettu vain korkeakouluopiskelijoille (ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijat). Kisat eivät ole tarkoitettu avoimen korkeakoulun tai toisen asteen opiskelijoille. OSM-kisoihin voivat osallistua kaikki korkeakouluopiskelijat. Ensisijainen osallistumisoikeus on OLL:n
jäsenillä. OLL:oon kuulumattomien ylioppilaskuntien jäsenet sekä ammattikorkeakouluopiskelijat, jotka eivät ole oman opiskelijakuntansa jäseniä, ovat oikeutettuja osallistumaan OSM-kisoihin tietyin erityisehdoin. 

 

OLL:oon kuulumaton ylioppilaskunta tai korkeakoulu voi lunastaa opiskelijoilleen erillisen kisalisenssin, jolla he ovat oikeutettuja normaalihintaiseen osallistumismaksuun sekä OLL:n tapaturmavakuutukseen. Lisenssin hinta on sidottu yliopistojen osalta ylioppilaskunnan jäsenmäärään ja muiden korkeakoulujen osalta läsnä olevien opiskelijoiden määrään, ja se tulee uusia kalenterivuosittain. Lisenssin
opiskelijakohtaisen hinnan määrittää vuosittain OLL:n hallitus. Osallistumismaksu on maksettava ao. kisojen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen kisoihin katsotaan tehdyksi vasta kun osallistumismaksu on suoritettu.

 

Osallistumismaksu sisältää:

Osallistumisoikeus HSM juoksutapahtumaan

Virkistäytymisasemat reitin varrella ja maalissa

Mitali määräajassa maaliin juosseille

Ajanotto

Arvotavarasäilytys 5 euron hintaan

Helsinki Spring Marathon – verkkolehden

Success! Message received.

Lähetetyt setelit pitävät olla allekirjoitettu ja otamme vastaan vuoden 2016 tai sitä kauemmin voimassa olevia Smarttumin ja Enderendin seteleitä vastaan. Ilmoita juoksijan nimi jonka osallistumismaksua virikeseteleillä maksu koskee. Täytettyäsi lomakkeen saat kuittauksen, joka sisältää ohjeet ja setellien lähetysosoitteen

lisätietoja:
helsinkispringmarathon@hotmail.com
puh. 044 564 8713

 

Info lomake Smartum ja Edenred sekä liikunta että kulttuuriseteleillä maksamista varten Helsinki Spring Marathon juoksutapahtumaan.  

Täytä lomakeen jos maksat muuten kuin normaalina tilisiirtona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helsinki Spring Marathon tapahtuman pääyhteistyökumppanit – The main partners Helsinki Spring Marathon:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page